dimarts, 30 de març del 2010

Una visita virtual i visual a París





Fa poc ha aparegut a la xarxa París 26 gigapíxels, una macro panoràmica de París que ens permet fer un recorregut per la capital francesa sense moure'ns de davant de la pantalla de l'ordinador. Això sí, com més qualitat tingui la vostra pantalla millor serà la sensació visual que us proporcionarà aquesta visita. És recomanable veure-ho a pantalla completa.

Però encara que no tingueu una pantalla d'última generació i que la vostra connexió a Internet sigui un pèl lenta, com la majoria, l'alta resolució d'aquest muntatge fotogràfic crea un efecte que ens endinsa en les interioritats de París com si gairebé hi fóssim, ja que es poden veure detalls realment sorprenents. Només necessitem el ratolí o el teclat per desplaçar-nos o ampliar les imatges. Al llarg del recorregut també trobem uns punts d'informació que ens permeten obtenir més detalls de determinats llocs, com ara museus o monuments significatius de la ciutat.

Aquí teniu l'enllaç per accedir a aquest viatge virtual.


A més a més, durant el passeig podrem escoltar les melodies més conegudes d'un virtuós de la música com és Yann Tiersen.

París 26 gigapíxels és la imatge panoràmica per acoblament més gran del món. Una combinació de 2.346 fotos fetes amb una càmera Canon 5D MKII. Si s'hagués d'imprimir necessitaríem un suport de 2.000 metres quadrats.

Aquest projecte ha estat creat per Martin Loyer, Arnaud Frich i Kolor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada