diumenge, 29 d’agost del 2010

Una visita virtual i visual a Praga




En una línia similar a la que comentava en aquest post sobre el tour virtual per París, trobem una altra opció de viatge virtual, el 360º Prague Tour.

Es tracta d'un passeig virtual per la ciutat de Praga, un indret que val la pena visitar ja sigui virtualment o, encara millor, físicament.

En aquest cas trobem una combinació entre el Google Maps i el Google Street View que, tot i no ser tan espectacular, visualment parlant, com ho pot ser el tour virtual per París, sí que ens permet copsar prou bé els llocs més interessants i turístics de la capital txeca. Ens podem moure amunt, avall, a dreta i esquerra pels carrers. Veurem la gent passejant, fent la seva vida diària, o com els turistes observen embadalits els edificis i llocs més emblemàtics. També podem apropar l'imatge ampliant-la amb el zoom, però en aquest cas com més ho ampliem més resolució perdrem.

Sigui com sigui l'interessant d'aquestes coses és veure-les, així que si voleu fer aquest tour virtual per Praga només cal que cliqueu aquest enllaç.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada