dimarts, 13 de juliol del 2010

ImageShack: emmagatzemar i compartir imatges



Tal com ja he comentat en alguna altra ocasió, a la xarxa podem trobar diverses eines que ens permetran gestionar el material gràfic que haguem obtingut en qualsevol dels nostres viatges.

Una d'aquestes eines es diu ImageShack. Es tracta d'un proveïdor que ens permet emmagatzemar imatges en línia de manera gratuïta. Té una interfície d'ús molt senzilla i un espai d'emmagatzematge d'imatges ilimitat. Només té una limitació: cada imatge no pot ocupar més d'1 MB.

Imageshack suporta diversos formats: jpg, bmp, tif, gif, png i swf (Video Flash).

Podem prescindir del procés de registre i començar a pujar imatges anant al lloc web http://www.imageshack.us/.



De tota manera el registre és gratuït i és aconsellable fer-ho ja que així es podran obtenir tots els avantatges d'aquesta aplicació, com ara la capacitat de rastrejar les descàrregues i esborrar qualsevol imatge que haguem pujat prèviament.

El procés de registre és ben fàcil. Només hem de facilitar una adreça de correu electrònic i ens enviaran un correu amb l'enllaç d'activació.

Els usuaris registrats tenen l'opció d'obtenir el codi de les seves imatges, de manera que podran comprovar les estadístiques d'ús, accedir a les imatges des de qualsevol ordinador connectat a Internet i altres opcions de gestió de les imatges.

ImageShak també té una opció per pujar múltiples imatges en un fitxer en format zip, però en aquest cas sí que caldrà fer un pagament previ.

Una altra característica és l'anomenada ImageShack Transloader. Aquesta utilitat permet pujar imatges de llocs web que estem visitant de manera directa, sense necessitat de descarregar-les prèviament a l'ordinador.

Una altra característica d'ImageShack és que permet integrar un formulari per pujar les imatges en el nostre propi lloc web o bloc. D'aquesta manera els visitants podran experimentar de manera directa amb aquest servei d'emmagatzematge gratuït d'imatges.

I no cal dir que, un cop haguem pujat les imatges, obtindrem els codis o els enllaços corresponents per compartir-les a les xarxes socials com ara Facebook, Twitter, MySpace i altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada